Tots els nostres cursos es realitzen al Canal Olimpic, per apuntar-te només has omplir el següent formulari i ens posarem de seguida en contacte amb tu. Recorda que el rem es practica a l’aire lliure i la meteorologia pot afectar el seu desenvolupament. En aquest cas us avisaríem el més aviat possible.

En acabar el curs rebràs el certificat que et permet convertir-te en soci del BCR i començar a remar de forma autònoma.

1. Curs de rem d’iniciació en grup

OBJECTIU: Capacitar a l’alumne per tal que pugui remar de forma autònoma. S’hi adquireixen nocions tècniques, de gestualitat, de seguretat, de manipulació del material i d’autoentrenament. S’aprofiten els últims dies del curs per donar una noció básica de les embarcacions en equip i es du a terme sempre que hi hagi un mínim de 2 persones apuntades.

DIRIGIT A: Qualsevol adult, independentment de la seva forma física. L’únic requeriment és saber nadar. Els grups són com a màxim de 4 persones per cada monitor.

DATES I DURADA: 4 dies de 2 hores els caps de setmana en horari de 11:00h a 13:00h.
L’ideal és fer els quatre dies seguits però no et preocupis si algun dia pots venir. Tots els caps de setmana hi ha curs!

PREU: 120 €.


2. Curs de rem personalitzat

OBJECTIU: El mateix que en el curs en grup.

DIRIGIT A: Persones que per dificultats d’agenda no es poden integrar en els cursos dels caps de setmana.

DATES I DURADA: 4 dies de 2 hores cadascú en el horari que acordin l’alumne i el monitor.

PREU: 200€.


3. Sessions de perfeccionament de rem

OBJECTIU: Consolidar la tècnica en 1x i reforçar la seguretat, la bona manipulació del material i les bones pràctiques a l’aigua.

DIRIGIT A: Socis que tenen experiència i ja dominen el rem en iola. Capacita per a poder remar en 1x o entrenar en horari de competició.

DATES I DURADA: 2 hores en el horari acordat amb el monitor.

PREU: 25 €