Capri-Napoli Costal Rowing 2017

Barcelona Club de RemEspanya, amb un equip mixt que inclou remers del Barcelona Club de Rem i el Reial Club Marítim de Barcelona, han pres part de la segona edició de la regata Capri Nàpols Coastal Rowing. La tripulació ha estat formada per Eva Valbona i Cristina Valdes (RCMB), Marc Vilà i Ramon Ventosa amb la timonera Annel Biu (BCR), flanquejats pel Lluís Barceló.

L’objectiu del recentment creat club italià ‘Capri Napoli’, és «desenvolupar un amor pels esports nàutics, regates de vela i rem i promoure el progrés de la construcció naval».

La jornada començà a les 9h del dissabte 1 de juliol amb la regata ‘Trofeo Vesuvio’ de 2000m i obtenint un tercer lloc i que ens va permetre participar a la tarda a la ‘Match Race’, amb una distància de 1000m amb ciaboga als 500m que ens va permetre classificar-nos ala final, en un sprint de 500m, asolint un meritòri segon lloc.

Barcelona Club de RemI diumenge, el que havia de ser la regata estrella, la regata ‘Capri-Napoli’ de 33K de distància no es va poder disputar per mala mar, reduint a una distància per la costa napolitana de 15K, amb un meritori tercer lloc en lluita per la medalla d’argent des de l’inici de la prova.

Comitè organitzador local ha estat compartida pel clubs ‘Capri Napoli Coastal Rowing A.S.D.’ i ‘Reale Yacht Club Canottieri Savoia’

Foto: http://www.canottaggio.org/1_news/2017_2news/foto/varie/0620_capri/sub2/image1.html
Més fotos: facebook BCR.