09/07/2016

Benvinguda

En els nostres gairebé 30 anys d’existència el nostre objectiu ha estat promocionar el rem en el Canal Olímpic i fer créixer dia a dia la seva família a Castelldefels i a tota Barcelona. El club està en deute amb un grup d’inquiets esportistes com són Sinuhé Pérez, Josep Ventosa, Edu Celades i molts altres que en 1992 van fundar la secció de rem del Club Esportiu Universitari. Més tard altres generacions de remers i remeres van prendre el relleu i allò que va començar com un bonic somni s’ha convertit en una realitat, sent el Barcelona Club de Rem una entitat més que consolidada.

Som amistat, generositat i esforç

Des de la seva fundació la idea era fer un Club de Rem a Barcelona de i per a remeres i remers. Creant un espai integrador en el qual tots tinguessin cabuda, un punt de trobada per a formar amistats i créixer com a persona.

Avui sentim molt orgull pel camí recorregut. Podem presumir d’una heterogènia massa social de més de 125 socis i sòcies, un ampli ventall de material tècnic que inclou pots d’avantguarda i una estructura molt consolidada amb entrenadors, col·laboradors que ofereixen tota la seva dedicació, motivació i entrega.

Fruit de l’esforç de remers, remeres i entrenadors, són grans les fites esportives que atresorem en aquestes tres dècades i en aquest espai virtual recollim alguns d’ells. Et convidem a ser part d’aquest somni i a descobrir aquest esport que a nosaltres ens ha donat tant.

Aquesta pàgina web és la nostra carta de presentació, esperem amb tota la il·lusió que serveixi de finestra al món del rem i desperti la vostra curiositat per conèixer el Barcelona Club de Rem i l’equip que el forma