09/07/2016

Equip Junior

Tenir una gran cantera és un dels nostres principals objectius. El rem és un esport molt recomanat per a practicar durant la infància i l’adolescència. Hi ha un aprenentatge en tres vessants, d’una banda, la física, d’una altra mental i finalment encara que més important, la de valors.

En el club intentem des del primer dia transmetre els nostres valors: amistat, generositat i esforç.

Amistat: El Club és un punt de trobada. El rem ens dóna l’oportunitat de viure experiències úniques amb els companys. Regates o concentracions són records per a tota la vida, allà on es formen amistats més enllà de l’esport.

Generositat: Tant amb els companys com amb el Club. A l’ésser una organització sense ànim de lucre tots hem de col·laborar. Sempre hi ha moments per fer-ho, com el afterrow, quan aprofitem per a posar a punt el material i les instal·lacions.

Esforç: En tots els esports cal treure el millor d’un mateix i això no sempre és fàcil. Animem a tots a buscar la seva millor versió independentment que els seus objectius siguin més modestos.

Aquests són els valors que ens fan més forts. Els remers i les remeres senten els colors i s’identifiquen amb ells. Al mateix temps les lliçons que aprenen els serviran per a tota la vida.

Qui pot formar part?

Qualsevol nen o nena a partir dels 8 anys i fins als 18 pot formar part de l’equip júnior. No es requereix una condició física prèvia, simplement saber nedar!

Quins hàbits són importants?

Hàbits saludables de somni, higiene, concentració i organització del temps, són algunes de les capacitats que es desenvolupen en el rem des de molt jove i que serveixen en la vida adulta.

Què ensenyem en el nostre equip?

No sols Amistat, Generositat i Esforç. Ens enfoquem també en valors tan importants com el treball en equip, la cooperació, l’esforç, la perseverança, el compromís i la resiliència. Aquests són claus per a l’èxit esportiu, però també en totes les facetes de la nostra vida. Per això, intentem transmetre’ls en cada entrenament al llarg de la temporada.

Quins són els nostres objectius esportius?

No ho oblidem: La meta és iniciar-se en l’esport i per a nosaltres competir és part de la seva essència. Per tant, establim les bases per a participar en regates conscients que cada nen/a progressa a la seva pròpia velocitat. Això és, flexibles als objectius individuals i conscients que cada nen/a progressa al seu propi ritme.