Open rem Indoor CNB

Una vegada més, la secció de Lleure del nostre club ha participat en l’Open Club Natació Barcelona de Rem Indoor. Celebrat a les renovades instal·lacions del CNB el passat dissabte 4 de maig, els nostres esportistes es van enfrontar als seus desafiaments personals en aquesta exigent competició d’ergòmetre.

Aquest tipus de competicions solen atreure esportistes que només utilitzen l’ergòmetre als seus gimnasos, sent una excel·lent oportunitat per donar a conèixer el nostre esport i les activitats que realitzem al club. A més, aquestes jornades resulten ser molt divertides i enriquidores per a tots els participants.

En aquesta ocasió, les modalitats de la prova van ser les següents:

  • 2000 metres en relleus: Quatre esportistes han de coordinar-se i dominar la rotació, ja que és en aquest aspecte on es pot perdre més temps.
  • 1000 metres en parella: Dos ergòmetres connectats, amb la mitjana dels temps de tots dos remers determinant el resultat final.
  • 500 metres en la modalitat pare-fill: Una competició que fomenta la participació en família i enforteix els llaços entre generacions.